2021 Koşu Arşivi

Arşivler » 2021 Koşu Arşivi

 

BASIN BÜLTENİN’DEN

Urla Eğitim Vakfı (UREV) başarılı gençlere eğitim ve öğretimlerinde karşılaştıkları zorlukları aşmaları, gelecekte ülkeleri için aydınlık yarınların yaratılmasında katkı sağlayan birer birey olabilmeleri için İzmir Valiliğinin ve Türkiye Atletizm federasyonunun izniyle “Urla'da Doğaya Koş” adlı koşuyu organize ederek, koşunun tüm gelirini burs olarak gençlere aktarmıştır.

Koşu 2020 yılının Mart ayında pandemi yasakları nedeniyle ertelendiği için 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 9.00 da pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilmiştir. Proje, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Urla Belediyesi'nin katkıları ve ana sponsor Urla Kırmızı Ocakbaşı, ayrıca Artı Beton, Denizbank Urla Şubesi, Pınar, Jimmy Key, Bademler Köyü S.S Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Kekik Hanım, Sade Sosyal, ANF Yapım, Dijital Mutfak firmalarının sponsorluğuyla gerçekleşmiş olup, Otel Urla, Taş Konak, Otel Pintura, Beğendik Abi, İskele Balıkçısı, Keyif Balıkçım Urla, Boho Butik, Urlice Şarapçılık, Manej Urla tarafından ayni ödüllerle desteklenmiştir.

Urla Eğitim Vakfı olarak hem gençlerimizin eğitim öğretimlerine destek vermek hem de Urla'nın temiz doğa ortamında deniz ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için gerçekleştirilen “Urla'da Doğaya Koş” sosyal sorumluluk koşusu 150 koşucunun katılımı ve 40 gönüllünün organizasyona desteği ile keyifle gerçekleşmiş yenilerini organize etmek için vakfımıza büyük bir motivasyon olmuştur.

Parkur

Urla İçmeleri Torasan Mevkii ile Urla Özbek Köyü arasında 6 KM. Torasan sahilinde başlayan koşu, deniz ve ormanın yan yana olduğu harika bir doğa ortamında devam ederek Özbek Köy Meydanı'nda sonlanmıştır.

 

 

KOŞU SONUÇLARI İLK 10 KADINLAR

 

KOŞU SONUÇLARI İLK 10 ERKEKLER

 

Galeri

https://youtu.be/aMj_yTI_-cE



Kayıt Ol

© Copyright 2020 urev.org.tr. Web Designed By: Pro Tasarım,Web Tasarım,Eticaret paketleri,Seo Optimizasyonu,İzmir